Despre mine:

Sunt un fotograf de nunta din Iasi, Romania.

Abordarea mea este in stil fotojurnalistic. Imi place sa combin partea creativa si in acelasi timp sa fiu deschis catre necunoscut.

Ma asigur mereu ca atat mireasa,cat si mierele se simt confortabil si incerca in acelasi timp sa surprind cele mai dinamice si intime emotii din cuplu in acea zi speciala.

Fiecare cuplu isi are propiul dinamism ce ii defineste dragostea si ma bucu cand imi incredinteaza mie onoarea de a le scrie povestea nuntii in imagini. Imi doresc ca pozele mirilor sa fie expresia autentica a ceea ce sunt si sa le creez cele mai frumoase amintiri.

Videograful reprezinta si el o parte importanta din procesul foto-video. El va petrece o mare parte din ziua nuntii, capturand privelistea, suntele si desfasurarea evenimentului – imagini brute necesare pentru a crea filmul nuntii.

Cateva sfaturi:

Alege stilul care ti se potriveste. Unele mirese si miri prefera fotografiile traditionale, altii prefera foto-jurnalism, alege nunta care te defineste: clasica sau moderna.

Pregateste-ti bugetul. Ar trebui sa stii deja ca un fotograf bun nu este ieftin, dar primesti ceea ce platesti.

Gandeste-te asa: cine a facut cea mai buna afacere, un cuplu care a platit putin si a primit un numar mare de poze din care nu ai ce alege pentru albumul de nunta sau un cuplu care a platit un pret corect si a primit niste fotografii grozave.

Petrece timp cautand. Urmariti impreuna site-urile mai multor fotografi, dar nu uitati sa va intalniti cu cei care v-au placut mai mult. Ar trebui sa cautati pe cineva cu experienta, care sa va prezinte mai multe albume foto,  nu doar ce vedeti pe site.

Experienta conteaza. Ar trebui sa angajati un fotograf care face fotografii fantastice in orice conditii de lumina. Feriti-va de cei care cu o mana fotografiaza si cu una filmeaza, nu vei primi nimic calitativ la final. Nu apelati la varul, fratele sau vecinul ca au si ei aparate foto acasa si au pus pe facebook cateva poze cu un copac, o floare etc,verificati un portofoliu de nunta.

Asigura-te ca stai de vorba exact cu persoana care-ti va face fotografiile la nunta .Cauta pe cineva cu talent, experienta si o personalitate dinamica.

Discuta despre orice. Dupa ce ti-ai ales fotograful stabileste o intalnire, in care nu ezita sa intrebi orice si nu uita sa semnezi un contract.